Ochelari universali DealVision cu dioptrii personalizate *

- este simplu , convenabil , ieftin , de încredere

* Interval de ajustare :

Preț vechi

498

Preț nou

249RON

-50%

Cumpăra ochelarii unici DealVision la preț special

Preț vechi

498

Preț nou

249ron

-50%

O pereche de ochelari DealVision - sarcini diferite!

Dacă aveți miopie progresivă legată de vârstă - această optică este indispensabilă ! Nu mai trebuie să cumpărați ochelari noi în fiecare an - o întoarcere ușoară a regulatorului și , din nou, vedeți perfect !

Dvs. nu mai aveți nevoie de mai multe copii de ochelari pentru lectură , conducere sau utilizare de zi cu zi !

Luați-i cu dvs , oriunde vă aflați : în birou , mașină sau acasă . Vizionați filme , participați la sport , vânătoare și pescuit , mergeți la obiective turistice sau lucrați la calculator - vor veni la îndemână în orice situație .

Mai multe detalii DealVision

Lentila unică de ochelari DealVision - Invenția laureatului Premiului Nobel Luis Alvarez . Lentilele sunt configurate individual pentru fiecare ochi . Posibilitatea de a regla în mod independent ochelarii pentru viziunea dvs.

Personalizarea ochelarilor DealVision este foarte simplă :

Datorită tehnologiei , dezvoltate la Stanford , Puteți personaliza dioptrii pentru viziunea dvs. pentru fiecare ochi individual , pur și simplu rotind roata de reglare .

Solicitați un apel înapoi !

Spre deosebire de ochelarii obișnuiți , DealVision este :

Recenziile clientilor DealVision

Maria Petreanu

57 de ani , Iași

Odată cu vârsta, aveam nevoie de trei perechi de ochelari : pentru citit , vizionare TV și pentru mașină ! Într-o discuție cu un prieten am aflat despre acești ochelari minunați . De ce e miracol ? Pentru că odată am înlocuit cele trei perechi anterioare , care m-au costat o gramada de bani ! Am comandat , tânărul a explicat clar totul și a plasat comandă . Sunt încantată de livrare - aduși repede, la fiecare etapă am primit SMS !

Veronica Nedelcu

28 de ani , Constanța

Pentru aniversare, tatăl meu a cerut un cadou util ". Am vrut să - i dau asta - ceva bine , așa că am nedumerit mult timp , și apoi am decis să caut pe Internet , și în cele din urmă am dat peste site - ul dvs . Viziunea se deteriorează cu vârsta , și faptul că puteți ajusta dioptrii este foarte important pentru el . Au livrat comanda foarte repede . Vreau să vă mulțumesc , tocmai m-ați salvat cu cadoul tatălui meu . El i-a pus imediat la punct și și-a petrecut toată ziua de naștere fericită în ei .

Andrei Bibescu

35 de ani , Oravița

Toată viața îmi comandam ochelari speciali cu dioptrii diferite pentru fiecare ochi , pentru că am probleme. Aceasta a fost o mare problemă , până când am cumpărat ochelarii DealVision. Fără ezitare i-am comandat și acum , privesc lumea în mod clar și clar . Schimbările atmosferice influențează și ochii mei - acum trebuie numai să fac o mică corecție , dacă simt că am început să văd un pic mai rău . Reglarea lentilor este convenabilă și rapidă , în doar câteva secunde , și te - ai schimbat focalizarea . Lucrul e mișto , îl recomand tuturor , veți vedea în mod ideal în orice moment al zilei și în orice circumstanțe .

Se termină în :

Ochelarii unici DealVision la prețul super

498

249

Cumpăra

4 motive pentru a cumpăra DealVision la noi

Feriți-vă de falsuri !

Atenție ! Numărul cazurilor de vânzare a falsurilor sub pretextul ochelarilor DealVision a crescut, Înainte de a cumpăra, asigurați - vă , că ați cumpărat ochelari de soare de la un vânzător autorizat . Ochelarii falși DealVision vă pot dăuna sănătății ! Protejați-vă de probleme și de costuri financiare .

Cum merge cumpărare

Oferta se termină în :

Ochelarii unici DealVision la prețul super

498

249